Фарширований короп з ананасами

Склад: короп завважки 1,5–2 кг, 100 г сала, 150 г галетного печива, столова ложка манної крупи, цибулина, морква, консервовані ананаси, сіль та перець до смаку, майонез.

Приготування. Рибу почистити, вимити, але не потрошити. Обережно надрізати шкіру на хребті й навколо голови і акуратно почати знімати її з обох боків. На животику обережно підрізати її ножем разом із м’якоттю і плавниками. Потім шкіру з головою вимити.

Приготувати фарш. З філе вийняти кісточки і змолоти його у м’ясорубці разом із салом. Цибулину і морквину подрібнити, підсмажити на сковорідці з олією і додати до фаршу. Печиво замочити в молоці на 20 хвилин. Потім відтиснути і також додати до маси. Всипати манку, посолити, поперчити й перемішати. Додати шматочки консервованих ананасів.

На деко викласти порізану вздовж сиру моркву. На моркву покласти шкіру з головою і начинити фаршем, надаючи форму рибини. Зверху змастити майонезом і поставити в розігріту до 190 градусів духовку. Запікати протягом 40 хвилин. Готова рибка має золотаву шкірку і неймовірно пахне.

 Передплата онлайн тут:  https://peredplata.ukrposhta.ua/