Піца на картопляному пюре

Склад: 3 картоплини, 2 ст. л. пшеничного борошна, 2 яєчні білки, сіль, 300 г копченого твердого сиру, 2 болгарські перчини, помідор, 2 зубці часнику, по 0,5 ч. л. мелених коріандру, орегано та чилі, чорний перець, олія.

Приготування. Картоплю відварити, приготувати з неї пюре й охолодити. Додати сіль, борошно і яєчні білки та перемішати. Тісто розкачати й перекласти на посипане борошном деко. Перчини та помідор запекти до появи підпаленої кірочки й перекласти їх у поліетиленовий пакет. За декілька хвилин вийняти їх та очистити від шкірки і насіння. Овочі подрібнити в блендері та присмачити спеціями. Змастити цим пюре корж, зверху посипати тертим сиром. Запекти у духовці до готовності.