Салат “Кармеліта”

Склад: 1 пекінська капуста, 1 пачка чипсів будь-якого смаку, консервована кукурудза або горошок, мариновані або тушковані гриби, 1 невелике стебло цибулі-порею, варене яйце, 1 червоний буряк, майонез, сіль і перець за смаком.

Приготування. Пекінську капусту посікти і розділити на дві частини. На дно салатниці викласти одну частину капусти, полити майонезом, посипати чипсами, знову полити майонезом і посипати кукурудзою або горошком, викласти гриби, знову полити майонезом, посипати пореєм, порізаним кружечками, і знову полити майонезом. Далі потерти варене яйце й викласти сирий червоний буряк, натертий на корейській тертці, полити майонезом і викласти другу частину пекінської капусти, посипати сіллю і перцем.