Фарширована теляча печінка

Склад: кілограм телячої печінки, 200 г копченої вирізки, велика цибулина, 3–4 ст. л. масла, 4 ст. л. подрібненої зелені петрушки, 2 ст. л. панірувальних сухарів, яйце, половина столової ложки сметани, сіль та перець до смаку.

Приготування. Печінку вимити, обсушити і надрізати так, щоб вийшла “кишеня”. Копчену вирізку подрібнити. Цибулю почистити і посікти. Вирізку, цибулю, зелень та сухарі викласти на розігріту сковорідку з олією і смажити впродовж чотирьох-п’яти хвилин. Охолодити.

Яйце збити і разом із сметаною влити у сковорідку, посолити, поперчити і перемішати. Нафарширувати цією сумішшю печінку, викласти у форму для запікання і полити олією. Поставити запікатися в розігріту до 180-ти градусів духовку на 20–25 хвилин.