Конкурс “Порада номера”! Газета “Абетка господині”!

Якщо ви хочете стати дописувачем газети «Абетка господині», маєте про що розповісти і чим поділитись з нами та читачами – пишіть! Усі ваші поради, рекомендації, надіслані схеми вишивок чи в’язання братимуть участь у конкурсі!

Надсилайте свої поради на адресу: а/с 1623, м. Львів, 79016, на конверті обов’язково робіть позначку “Конкурс “Порада номера”, або на e-mail: abetka.gos@gmail.com.

Подарунків та призів буде багато.

За найкращу пораду номера, яку обиратимемо редакційним колективом, автор листа отримає якісну торбинку та збірку кулінарних рецептів. А в кінці року ми визначатимемо найкращу порадницю, її буде нагороджено блендером та кавоваркою.

Пишіть, беріть участь у конкурсі, діліться порадами!

 

***************************************************************************************

ПРАКТИКА. ПРАКТИКА ОНЛАЙН

Шановні друзі.

Видавнича група “Життя” приймає до розгляду кандидатури студентів для проходження практики у нашому колективі.

Якщо студенти мають серйозні наміри щодо проходження практики і прагнуть перевірити здобуті знання або реалізувати власні ідеї – ми готові надати їм такий шанс. Але «халява» у нас не проходить, і студентів, які прагнуть пройти практику без докладання зусиль і сильного бажання реалізувати свій потенціал, просимо не зголошуватись!

Запрошуємо студентів кафедри журналістики та кафедри нових медiй ЛНУ імені Івана Франка, студентів факультету видавничо-поліграфічної та інформаційної технології (напрям технології електронних мультимедійних видань) УАД.

Деякі студенти з інших міст України можуть спробувати скористатися опцією «Практика онлайн». «Практика онлайн»  надає можливість журналістам дописувати до наших газет, літературним редакторам/коректорам вичитувати текстові матеріали, творцям мультимедійних видань створювати нові інтернет-проекти дистанційно.

Вимоги до усіх студентів:

  1. Резюме із фото в електронному вигляді.
  2. Короткий опис того, що ви прагнете робити (навчитися) у процесі проходження практики.
  3. Усна або письмова рекомендація викладача вашого навчального закладу, написана в довільній формі із зазначенням прізвища та імені викладача і контактного номера телефону.

Наша адреса: mksukr@gmail.com