Найкращі кулінарні рецепти

Дорогі шанувальники кулінарного мистецтва

Вітаємо вас на сторінках журналу “Найкращі кулінарні рецепти”. Ми публікуємо лише кращі рецепти страв. 

Усі страви, які ми розміщуємо у журналі ретельно перевірені шеф-редактором Оксаною Нагорною. До збірок “Найкращі кулінарні рецепти” потрапляють також рецепти, надіслані передплатниками та постійними дописувачами всеукраїнської газети “Дуже смачно!”. У кожному рецепті детально описані інгредієнти та способи приготування. Родзинкою журналу є домашні рецепти страв.

Журнал “Найкращі кулінарні рецепти” обов’язково стане вам у пригоді й принесе радість від споживання смачної та здорової їжі. Ваші кохані оцінять ваші таланти! 

Передплатний індекс журналу “Найкращі кулінарні рецепти” – 49026. Вихід у світ – двічі на рік. У роздрібну мережу потрапляє удвічі більше випусків журналу, тому стежте за анонсами на сайті, або у газеті “Дуже смачно!”.

Передлатіть видання і невдовзі станете справжнім майстром кулінарних шедеврів. Журнал допоможе вам стати неперевершеною господинею вдома і навчить готувати домашні страви української кухні. Кулінарному мистецтву можна навчитися разом з нами.

Передплата на “Найкращі кулінарні рецепти” у кожному поштовому відділенні України. Не гайте часу. Передплата онлайн тут:  https://peredplata.ukrposhta.ua/

СВЯТКОВІ СТРАВИ. Страви на Різдво та Великдень.

Журнал “Найкращі кулінарні рецепти” СВЯТКОВІ СТРАВИ можна придбати за тел.: (032) 295-85-18;  067-672-03-94. 

Найкращі кулінарні рецепти (журнал). Індекс – 49026. Збірка перевірених кулінарних рецептів з газети “Життя” і “Дуже смачно”. Формат А5, 64 сторінки. Лише перевірені рецепти досвідчених кулінарів і читачів наших видань. Салати, м’ясні і рибні страви, торти, випічка, консервування і багато іншого. Кожен рецепт неперевершений. Передплачуйте наше видання, яке виходить двічі на рік. Доступна ціна.

Передплата онлайн тут:  https://peredplata.ukrposhta.ua/

Ваш улюблений конкурс кулінарних рецептів триває!

Редакція газети «Дуже смачно!» пропонує вам узяти участь у кулінарному конкурсі.
Для цього надішліть декілька власних рецептів різноманітних страв чи родинні перевірені рецепти.
Що частіше ваші рецепти з’являтимуться на сторінках газети, то більше у вас шансів стати переможцем року. Наприкінці року переможців визначатиме журі.
Перевагу надаватимемо тим, хто надсилатиме ще й фотографії страв. Просимо вас розбірливо і докладно вказувати складники й описувати спосіб приготування, чітко подавати одиниці вимірювання інгредієнтів. А також правильно зазначати свою адресу, прізвище та ім’я, за бажання й мобільний телефон.
Зверніть увагу, що газета «Дуже смачно!» виходить раз на місяць, отож пишіть нам частіше, щоб ваші рецепти з’являлися в кожному номері.
Для заохочення активних учасників редакція нагороджуватиме кухонними рушниками та річною передплатою газети «Дуже смачно!».
Переможцями 2022 року стануть п’ять найактивніших учасників конкурсу. Вони отримають ГРОШОВІ ВИНАГОРОДИ.
Найкращі ваші рецепти надрукуємо в журналі «Найкращі кулінарні рецепти» (передплатний індекс – 49026).
Активніше беріть участь у конкурсі та здобувайте перемогу!
Поштова адреса: газета «Дуже смачно!» (кулінарний конкурс), п/с 1623, м. Львів, 79016. Або пишіть на електронну скриньку Оксани Нагорної: oksnagorna@gmail.com. Номери телефонів редакції:
(067) 672-03-94, (032) 295-85-18.

З повагою
головний редактор Оксана НАГОРНА

Дуже смачно! Індекс – 99715. Перевірені кулінарні рецепти читачів, поради, конкурси, подарунки. Улюблена газета кулінарних рецептів і корисних порад для читачів Галичини і центральної України. Зіркові гості і їхні рецепти у кожному номері видання. Газета виходить щомісяця. Передплачуйте!