Найкращі жіночі історії

Д о р о г і  ч и т а ч і 

Запрошуємо вас переглянути на сторінках нашої газети неймовірні історії з життя та історії про кохання. Якщо ви романтична особистість – наше видання саме для вас. Людські долі простих жінок і заплутані сюжети романтичних стосунків молодих людей – у кожному номері газети “Найкращі жіночі історії”.

Разом і з нами ви переживатимете долі героїнь історій, співчуватимете їм, розповідатимете сюжети своїм рідним, подругам і знайомим. Чимало схожих історій ви, можливо, вже чули, проте кожна історія є особливою і повчальною для усіх нас. Що менше помилок на власній життєвій стежині ми зробимо – то щасливішими будемо.

Передплатити газету “Найкращі жіночі історії” можна завжди. Оформіть передплату на газету в поштовому відділенні або у свого листоноші. Індекс – 68068.

Бажаємо жінкам не помилятися у виборі супутника життя, бути коханими і щасливими!

 КАТАЛОГ ГАЗЕТ “ВИДАВНИЧОЇ ГРУПИ “ЖИТТЯ”

 

Життєві історії. Індекс – 06694. Неймовірні життєві історії, історії кохання, вірші читачів, кулінарні рецепти. Газета виходить двічі на місяць і постійно розширює аудиторію своїх читачів. Переконайтесь у цьому.
Життя. Індекс – 08270 (пільговий індекс для інвалідів, пенсіонерів, студентів та працівників Укрпошта). Правдиві життєві історії, кулінарні рецепти, поради щодо здоров’я, духовність, призові конкурси, сканворд, новини життя і програма 11 телеканалів України. Щотижневе улюблене видання сотень тисяч українців.

Життя. Індекс – 08269 (індекс для інших передплатників)

Життя. Історії. Індекс – 49690. Нові життєві історії, історії кохання, кулінарія, сканворд. Цікава щотижнева газета для дозвілля. Найкращі дописувачі і улюблені журналісти наших читачів запрошують вас. Радість і сльози, зрада і вірність, жорстокість і ніжність…  Читайте щотижня газету «Життя. Історії».
Найкращі жіночі історії. Індекс – 68068. Неймовірні історії кохання та невигадані історії з життя, які ви не зустрінете в інших виданнях. Правдиві історії наших читачів та найрейтинговіших дописувачів. Хороша і недорога газета для кожного українця. Кожен передплатник газети не пошкодує, що передплатив «Найкращі жіночі історії». Виходить щомісяця.

Передплата онлайн тут:  https://peredplata.ukrposhta.ua/