Склад: (на тісто) 5 яєць, 100 г міцної кави, 280 г цукру, 170 г борошна; (на крем) 100 г масла, 120 г меду, 50 г цукрової пудри, 140 г мигдалю, столова ложка міцної кави, 20 г шоколаду; (для прикрашання) 600 г печива у формі трубочок, 200 г білого зефіру, харчові барвники, 50 г цукрової пудри.
Приготування. Яєчні білки збити, щоб утворилася стійка піна. До кави всипати цукор, поставити на вогонь і залишити варитися, поки маса загусне. Додати білкову піну, яєчні жовтки та борошно й замісити тісто. Перекласти його у змащену маслом і посипану борошном форму. Поставити випікатися в розігріту до 180-ти градусів духовку. Коли корж охолоне, розрізати навпіл.
Приготування крему. Мигдаль почистити, підсмажити й подрібнити. Додати до нього мед, каву і потертий шоколад. Поставити на парову баню, щоби мед та шоколад розчинилися. Додати розм’якшене масло і збити.
Коржі перемастити кремом. Боки торта обкласти печивом. Із підфарбованого зефіру вирізати “морквинки” і “бурячок”.