Черешневий торт

Склад: 4 яйця, 300 г цукру, 3 ст. л. крохмалю, 0,5 скл. борошна, чайна ложка порошку до випічки, 150 г шоколадних мюслі, 500 г черешень, 170 г соку черешень, 2 ч. л. лимонного соку, десертна ложка желатину.

Приготування. Яєчні білки відділити від жовтків і збити з цукром (4 ст. л.). Жовтки розтерти з цукром (7 ст. л.), дрібкою солі й теплою водою (4 ст. л.) до утворення пухкої маси. З’єднати борошно, крохмаль, порошок до випічки, третину мюслі та білки. Додати до жовткової маси та обережно перемішати. Тісто викласти у застелену пергаментним папером і змащену маргарином форму й поставити випікатися в розігріту до 175­ти градусів духовку на 30 хвилин. Черешні помити і вийняти з них кісточки. З’єднати черешневий, лимонний соки та цукор (7 ст. л.) та залити цією сумішшю черешні. Додати попередньо замочений і підігрітий на водяній бані желатин, перемішати й поставити на півгодини в холодильник. Сметану збити з цукром (3 ст. л.). Частину маси відкласти, до решти додати мюслі.

Спечений корж розрізати натроє. Один намастити черешневою масою з желатином, другий – сметаною з мюслі. Верх та боки торта змастити сметаною з цукром, яку ви попередньо відставили. Прикрасити черешнями.

===================================

Передплачуйте газету “Дуже смачно!”. У кожному номері видання перевірені рецепти домашньої кухні. Індекс газети – 99715. Передплата у кожному поштовому відділенні України.

Дуже смачно! Індекс – 99715. Перевірені кулінарні рецепти читачів, поради, конкурси, подарунки. Улюблена газета кулінарних рецептів і корисних порад для читачів Галичини і центральної України. Зіркові гості і їхні рецепти у кожному номері видання. Газета виходить щомісяця. Передплачуйте!

Передплата онлайн тут:  https://peredplata.ukrposhta.ua/