Знадобиться по півсклянки очищених зубчиків часнику та очищених шматочків кореня імбиру, дві столові ложки оливкової олії, пів чайної ложки солі. Інгредієнти збити блендером до утворення однорідної пасти. Якщо блендера немає, часник та імбир подрібнити на тертці з маленькими вічками.
Часниково-імбирна паста поширена в індійській кухні, тож надасть вашій їжі пікантного смаку. Достатньо додати до страви чайну ложку пасти, попередньо посмаживши її на слабкому вогні протягом 20 секунд друк флаєрів. До холодних страв і закусок пасту можна додавати одразу, не смажачи. За регулярного вживання цього засобу зміцниться імунітет, а якщо ви таки застудилися, то симптоми захворювання швидко зникнуть.
Сім’я Лопшакових, м. Могилів