Склад: (на тісто) 2 ст. л. какао, яєчний жовток, 0,5 скл.цукру, 100 г маргарину, 3 ст. л. сметани, пачка порошку до печива, 200 г борошна; (на білковий шар) 6 яєчних білків, склянка цукру, 200 г кокосової стружки; (на крем) 300 г рожевого зефіру, 200 г масла; 100 г шоколаду.
Приготування. З’єднати складники й замісити тісто. Розділити його на дві нерівні частини. Меншу покласти в морозильну камеру.
Білки збити з цукром до утворення стійкої піни. Всипати кокосову стружку й обережно перемішати. Тісто викласти на дно форми, зліпивши бортики. Вилити на нього білки з кокосом. Зверху потерти тісто з морозилки. Спекти до готовності.
Зефір дрібно порізати або змолоти у м’ясорубці й розтерти з м’яким маслом. Корж обережно розрізати надвоє і перемастити кремом. Торт полити розтопленим шоколадом.