Склад: 500 г яловичої печінки, 2 яйця, 200 г масла, морквина, цибулина, сіль, лавровий листок,
3 горошини духмяного перцю, олія (для смаження).
Приготування. Яйця відварити на круто. Печінку нарізати невеликими шматочками і зварити до готовності, додавши лавровий листок і духмяний перець. Моркву відварити. Цибулю подрібнити і обсмажити на олії. Печінку, яйця, моркву та цибулю змолоти в м’ясорубці або подрібнити у блендері, додавши масло, посолити до смаку. Печінкову масу викласти на фольгу пластом завтовшки 1,5 см. Зверху змастити м’яким маслом, згорнути рулетом і покласти в холодильник. Перед подаванням акуратно нарізати гострим ножем на шматочки, прикрасити часточками лимона і зеленню.
Щоби масло було ароматним, можна додати до нього подрібнену зелень (кріп, базилік, петрушку або розмарин) і перемішати.