Склад на один корж: 5 яєць, 5 столових ложок борошна,
5 столових ложок цукру, столова ложка порошку до печива.
Приготування. Яйця з цукром збити, борошно змішати з порошком до печива, замісити. Пекти 3 коржі – на другий і третій корж такий самий склад продуктів.
Крем: 0,5 л густої сметани, 200 г цукрової пудри, 1 л вишень без кісточок. Сметану збити міксером, поступово додаючи цукрову пудру. Додати до крему вишні, перемішати та перемастити коржі.
Найкращі кулінарні рецепти (журнал). Індекс – 49026. Збірка перевірених кулінарних рецептів з газети “Життя” і “Дуже смачно”. Формат А5, 64 сторінки. Лише перевірені рецепти досвідчених кулінарів і читачів наших видань. Салати, м’ясні і рибні страви, торти, випічка, консервування і багато іншого. Кожен рецепт неперевершений. Передплачуйте наше видання, яке виходить двічі на рік. Доступна ціна. |
Передплата онлайн тут: https://peredplata.ukrposhta.ua/