Тісто: 150 г маргарину, 250 г борошна, 150 г цукру, яєчний жовток, 3 столові ложки какао, 2 столові ложки сметани,
3 столові ложки порошку до печива. Замісити тісто і поділити на 2 частини – більшу і меншу.
Маса: 6 білків збити з 250 г цукру, всипати 2 пачки кокосової стружки і легко вимішати.
Кокосову масу вилити на більший корж і спекти. А другий корж пекти без нічого.
Крем: 300 г холодного кип’яченого молока, 3 столові ложки борошна, 5 жовтків, склянка цукру. Молоко поділити на
2 частини, до однієї додати жовтки і цукор. До другої – борошно. Молоко з жовтками поставити на парову баню, варити до кипіння і поступово вливати молоко з борошном гбо. Варити до густоти. Холодне збити з 300 г масла. Крем викласти на корж із кокосовою масою і накрити другим коржем. Верх торта залити шоколадом. Поставити в холодильник.